BEDRIJFSINFORMATIE     
 

>  Al meer dan 25 jaar het synoniem voor kwaliteit


Juridisch vertaalbureau Alinea Lingua is een internationaal werkend vertaalbureau dat is opgericht in het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw en sindsdien juridische kwaliteitsvertalingen levert aan advocatenkantoren, notarissen, bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland.

Kwaliteit gekoppeld aan een uitstekende organisatie is voor ons de succesformule waaraan geen concessies worden gedaan.

>  Waarin onderscheiden wij ons?


Onze juridische vertalingen worden door zowel advocatenkantoren als notarissen als uitstekend ervaren waardoor ons cliëntenbestand in dit segment dan ook gestadig is gegroeid.
Tot onze vaste cliënten mogen wij grote advocatenkantoren rekenen met meerdere vestigingen in Nederland en/of daarbuiten, notariskantoren, verzekeringsmaatschappijen, multinationals en overheden.

Wij kunnen de meest uiteenlopende vertalingen op juridisch gebied voor u verzorgen en door onze ruime staat van dienst hebben wij de ervaring en kennis om een vertaling snel en accuraat aan u te leveren.

Degelijkheid en vakkennis, gekoppeld aan een uitstekende en snelle organisatie levert een uitstekende juridische vertaling op, en een vertaalbureau waar u altijd op kunt vertrouwen.>  Uitsluitend native speaker vertalers


Wij werken louter met professionals, waarbij de juridisch vertalers geselecteerd zijn op hun kennis, ervaring en opleiding. Bovendien vertalen zij alleen naar hun moedertaal. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instanties in binnen- en buitenland. Hierbij bevinden zich zowel kleine ondernemingen als multinationals.>  ISO-gecertificeerd vertaalbureau


Door continue kwaliteit en know-how hebben we in de loop der jaren heel wat bedrijven aan ons weten te binden. Als gevolg van onze professionele en daardoor effectieve manier van werken kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard handhaven, ook voor omvangrijke en gecompliceerde vertaalopdrachten en met absolute geheimhouding. Wij werken conform de ISO 17100 norm voor vertaaldiensten.
Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 


 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 


MVO


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 


werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS