ONZE WERKWIJZE     
 

>  ISO-gecertificeerd juridisch vertaalbureau


Juridisch vertaalbureau Alinea Lingua voldoet met zijn werkwijze aan de hoogste normen die aan de vertaalbranche gesteld kunnen worden. Al onze juridische vertalingen voldoen aan de ISO 17100 norm voor vertaaldiensten, en zijn door KIWA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij eveneens een DIN-EN geregistreerd vertaalbureau.
>  Waar kunt u bij ons op rekenen?


Striktheid & accuratesse
Eenduidigheid in termen, ook bij (vervolg)opdrachten die in
  meerdere talen geleverd worden
Levering onder zware tijdsdruk
Kennis van de wetgeving (niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten)
   

Onze juridisch vertalers zijn juristen of juridisch geschoolden die native-speaker zijn en daardoor zorgen voor een exacte weergave van de originele tekst. Daarnaast hebben we de beschikking over een hecht team van projectbegeleiders en revisoren van wie de meesten al meerdere jaren met elkaar samenwerken.

De levertijd van een juridische vertaling wordt met u in gezamenlijk overleg bepaald. Uw juridische vertaalopdrachten zijn bij ons in goede handen indien u een betrouwbaar, accuraat en professioneel vertaalbureau verkiest.

Uiteraard worden alle documenten met de grootste vertrouwelijkheid door ons behandeld.


Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 


 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 


MVO


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 


werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS